Gigi Becali ar fi trebuit sa-si ia notite de la partida cistigata de Barcelona cu 2-1 in fata FC Sevilla, una dintre viitoarele adversare ale Stelei in grupele Ligii Campionilor. Pe baza acestora, patronul-antrenor Gigi Maximus ar fi pu


Gigi Becali ar fi trebuit sa-si ia notite de la partida cistigata de Barcelona cu 2-1 in fata FC Sevilla, una dintre viitoarele adversare ale Stelei in grupele Ligii Campionilor. Pe baza acestora, patronul-antrenor Gigi Maximus ar fi putut sa-i dea indicatiile tactice potrivite lui Banel, pe telefonul secundului Massimo Pedrazzini, la meciul cu spaniolii. Deoarece trebuie sa mediteze la filozofia practica a afacerilor si la politica in acelasi timp, Gigi Becali nu avea altceva de facut decit sa-l urmareasca pe argentianianul Messi, fotbalistul calit pe acelasi gazon cu Maradona marcind ambele goluri ale catalanilor. In aceeasi zi, dar la un alt nivel, Daniel Niculae ii facea pe suporterii rapidisti sa-l injure pe George Copos macar acasa, in fata televizorului, dat fiind ca giulesteni au evoluat cu portile inchise in campionatul intern. Fotbalistul care a fost trimis la plimbare pe ruta Bucuresti-Paris pentru ca nu a mai vrut o legatura de lunga durata cu Copos a reusit si el doua goluri, singurele pentru Auxerre in victoria cu mult mai cunoscuta Olympique Marseille.

Golurile lui Messi

Golurile lui Niculae


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.