Astazi se disputa trei partide din "saisprezecimile" Cupei Romaniei-Timisorea­na, celelalte jocuri urmand a avea loc maine si joi. Trei echipe din Liga 1 si trei din Liga 2 deschid astazi, de la ora 15:30, "saispreze­cimi
Astazi se disputa trei partide din "saisprezecimile" Cupei Romaniei-Timisorea­na, celelalte jocuri urmand a avea loc maine si joi. Trei echipe din Liga 1 si trei din Liga 2 deschid astazi, de la ora 15:30, "saispreze­cimile" Cupei, printre protagoniste aflandu-se si finalista sezonului trecut, Poli Stiinta Timisoara.   VOR IN EUROPA. Gruparea de pe Bega a ratat Europa dupa ce a pierdut in fata Rapidului, scor 0-2, chiar in fata propriilor suporteri. De data aceasta, ambitiile timisorenilor sunt mari. "Daca sezonul trecut am ratat ambele obiective, de data aceasta suntem mult mai bine pre­gatiti. Ne dorim trofeul si un loc in Cupa UEFA", a declarat patronul ti­misorenilor, Marian Iancu. Primul pas al trupei lui Dusan Uhrin va fi la Modelu, in fata echipei din Liga 2, PREFAB, pregatita de Titi Dumi­triu. Al doilea joc al zilei va fi intre fosta prim-divizionara Jiul Petrosani si Farul Constanta, pe terenul pri­meia, "marinarii" anuntand ca isi doresc sa joace finala. "Unul din obiectivele trasate de conducere este sa ajungem cel putin in finala, motiv pentru care suntem interesati de aceasta competitie si vom evolua cu echipa de baza. Este competitia surprizelor, dar noi trebuie sa in­vin­gem", a declarat directorul tehnic al Farului, Ion Marin. Ultimul joc de astazi se va disputa la Tr. Severin, intre divizionara secunda Drobeta si Ceahlaul Piatra Neamt. Ultimii isi doresc un parcurs mai lung decat sezonul trecut, cand au fost eliminati in aceeasi faza de Universitatea Craiova. Toate partidele vor incepe la ora 15:30.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.