Culoarea cardului indica statutul social si nivelul veniturilor posesorului sau. Daca este auriu e semn ca acesta castiga cel putin 1.500 de euro pe luna, iar daca este argintiu, veniturile depasesc 5.000 de euro.

Cardurile premium - aur
Culoarea cardului indica statutul social si nivelul veniturilor posesorului sau. Daca este auriu e semn ca acesta castiga cel putin 1.500 de euro pe luna, iar daca este argintiu, veniturile depasesc 5.000 de euro.

Cardurile premium - aurii, argintii sau maro-argintii - au o mare cautare printre oamenii cu bani din intreaga lume. Cu cat un om este mai bogat, cu atat el are nevoie de recunoastere din partea celorlalti, si cardurile Gold (auriu), Platinium (argintiu)  si World Signia (maron cu argintiu) ofera acest lucru. In plus, cardurile premium au asociate anumite servicii care se preteaza ca o manusa pentru categoria sociala respectiva, a declarat Denisa Mateescu, director general regional pentru Romania si regiunea Balcanilor la compania MasterCard.


ALBASTRU. Aproape toti avem in portofel un card de credit MasterCard albastru, cu care ne facem cumparaturile sau ne platim diferite servicii. Cand il folosim la comercianti sau la bancomat, oferim vrand-nevrand cateva informatii despre noi celor din jur. Avem un venit sigur care sa permita unei banci sa ne acorde o linie de credit, insa suntem unul din cei 60%-80% dintre clientii unei banci ca si nivel de venituri.


AURIU. Cine are venituri peste 1.500 de euro si calatoreste mult in strainatate este clientul-tinta pentru cardul Gold. Angajatii unor multinationale, oameni de afaceri, directori de firme mari, acestia sunt posesorii cardului auriu, care ofera pe langa o limita de credit extinsa si asigurari atasate in special pentru calatoria in strainatate. Pachetele de asigurari difera de la banca la banca, insa aproape toate asigura accidentele petrecute in timpul calatoriilor in strainatate, cheltuielile medicale in caz de accident si imbolnavire, pierderea sau intarzierea bagajelor sau a cursei aeriene, a explicat conducerea MasterCard. Atentie, toate aceste facilitati sunt valabile numai daca calatoria este platita cu cardul Gold! Mai multe banci din Romania ofera acest produs, UniCredit, Banca Transilvania, Bancpost, Credit EuropeBank, OTP, Banca Romaneasca BCR, BRD etc.


ARGINTIU. Este urmatoarea etapa in ierarhia cardurilor premium. Acestea ofera toate facilitatile pe care le acorda cardurile Gold, la care se adauga reduceri la marile lanturi hoteliere, la retelele de restaurante, acces la cluburile private, la companiile care inchiriaza masini, la saloanele  VIP din aeroporturi si multe alte servicii de elita. Nu exista inca o banca din Romania care sa ofere MasterCard Platinium.


World Signia satisface orice moftWorld  Signia este cel mai tare card de credit oferit de compania MasterCard clientilor din intreaga lume. Detinatorii lui sunt seici, oamenii de afaceri cu multe sute de milioane de euro in conturi bancare, cu proprietati carora banca le da gir ca pot sa cheltuiasca nelimitat. Cardul ofera servicii personalizate, exclusiviste, foarte variate, care pot satisface excentricitatile oricarui bogatas 24 de ore din 24, timp de 365 de zile pe an. Acest produs nu a fost lansat inca de nici o banca din Romania, pe motiv ca existaprea putine persoane care s-ar califica pentru a-l obtine.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.