Zina se intoarce

Andreea Marin Banica revine la TVR 1 pe 22 septembrie, de la ora 20.00, cu prima editie a ,,Surprizelor", in cadrul carora va avea loc Gala Crucea Rosie, un teledon la care 200 de personalitati vor veni in sprijinul pensionarilor. Emisiunea se va difuza in direct si pe TVR International, romanii de pe cinci continente avind posibilitatea sa interactioneze cu invitatii prin intermediul a peste 40 de linii telefonice. Fiecare apel va insemna o donatie. Invitati speciali vor fi cei de la compania de dans irlandez Spirit of the Dance, despre care criticii afirma ca realizeaza cel mai impresionant show de dans irlandez din lume. Spirit of the Dance inseamna 350 de dansatori, dintre care 22 vor veni in studiourile de la Bucuresti.

Mrs. Smith de la Antena 1

Simbata, de la ora 12.00, in parcul Izvor, Simona Patruleasa, pe post de Mrs. Smith de Romania, isi va alege partenerul. Mr. Smith va fi desemnat dintre curajosii care se vor inscrie la concursul de bungee jumping si care se vor arunca de pe o macara mobila inalta de 80 de metri. Cistigatorul, musai chipes, va sta alaturi de Patruleasa intr-o fotografie, pe care va scrie „Domnul si doamna Smith de Romania". Manifestarea are loc in avanpremiera difuzarii la Antena 1, pe 30 septembrie, a celebrei pelicule ,,Mr.&Mrs. Smith".

Echipa SOS renoveaza o casa pentru orfani

Echipa „SOS - Salvati-mi casa!" are o misiune speciala zilele acestea. Aceea de a renova un etaj al uneia dintre casele care adapostesc copii ale caror mame nu-si pot permite sa-i ingrijeasca. Tabara de la Valea Plopului, casa in care vor lucra specialistii SOS, adaposteste sase fetite. Echipa are de zugravit, de tencuit, de pus instalatii electrice si sanitare, de montat mobilier. Tabara din Valea Plopului adaposteste 200 de copii de care are grija parintele Tanase de la Asociatia PRO VITA. Aici, mamele sarace pot naste in siguranta si pot gasi un adapost pentru copiii lor.