Ovidiu Petre, jucatorul Stelei suspectat de intreaga presa ca i-ar fi spus lui Gigi Becali despre Hagi ca nu stie sa se poarte cu jucatorii, avand aceeasi problema ca si la Galatasaray si la Poli Timisoara, unde fotbalistul s-a aflat, de asemenea, su
Ovidiu Petre, jucatorul Stelei suspectat de intreaga presa ca i-ar fi spus lui Gigi Becali despre Hagi ca nu stie sa se poarte cu jucatorii, avand aceeasi problema ca si la Galatasaray si la Poli Timisoara, unde fotbalistul s-a aflat, de asemenea, sub comanda "Regelui", a negat ieri ca l-ar fi barfit pe fostul tehnician la patron.
"Eu nu am vorbit in viata mea cu nici un presedinte, nici macar cu domnul Becali, despre vreun antrenor. Nici nu o voi face vreodata. Mai ales despre Hagi, cu care am lucrat in atatea locuri. Cum sa-l critic eu pe Hagi, omul care m-a numit capitan de echipa la Timisoara si si-a pus toata increderea in mine? Domnul Craciunescu a spus o mare minciuna, fiindca eu nu am vorbit despre antrenori nici la Timisoara, nici la Steaua. Ma deranjeaza sa se spuna despre mine ca sunt un jucator care vorbeste de rau antrenorii si sa fiu acuzat de asa ceva. Eu nu m-am plans la nimeni niciodata si vreau sa nu mai fiu implicat in astfel de discutii", a precizat ieri Ovidiu Petre. Altfel, Gigi Becali a cerut ieri liniste pentru Massimo Predazzini, neexcluzand varianta ca tehnicianul sa devina "titular" la Steaua pana in iarna. "Timpul va demonstra, vin acum cateva meciuri, vine meciul cu Arsenal si o sa vedem daca Pedrazzini e mai bun antrenor decat Hagi. Daca Pedrazzini, care era secundul lui Hagi, e mai bun decat el, atunci inseamna ca Hagi are o problema. Rezultatele vor hotari. Am vorbit cu Oli, a zis ca are un contract ferm pana in ianuarie si nu se poate discuta de asta. Oli mi-a spus ca nu-i dau drumul de nici un fel, a castigat toate meciurile acolo, e in grafic, il iubesc aia. Numai daca vorbesc cu ei. Stai sa vedem. Pedrazzini va conduce echipa si la meciul cu Arsenal, iar daca va confirma, de ce nu, va ramane antrenorul Stelei", a spus Becali. "Ca sa confirme, trebuie sa castige cinci-sase meciuri si sa faca macar un egal cu Arsenal. Daca nu face macar un egal cu Arsenal, la revedere si cu el, altul", a comentat Becali, explicand ca nu s-a pus problema aducerii in Ghencea a lui Mircea Rednic sau a lui Razvan Lucescu. "M-am gandit si la Mourinho, poate vrea sa vina in Romania, sa ia o echipa ca Steaua si o face mare. Sa lasam glumele", a mai comentat patronul Stelei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.