Cei patru muncitori romani dati disparuti in Spania, in urma cu citeva zile, au fost descoperiti de autoritati in regiunea Andaluzia. Ei refuza insa sa se intoarca in tara, preferind sa ramina in Peninsula Iberica, pentru a-si cauta un alt loc de mun
Cei patru muncitori romani dati disparuti in Spania, in urma cu citeva zile, au fost descoperiti de autoritati in regiunea Andaluzia. Ei refuza insa sa se intoarca in tara, preferind sa ramina in Peninsula Iberica, pentru a-si cauta un alt loc de munca. Cei patru faceau parte dintr-un grup de 31 de romani care au fost sechestrati in Spania de o retea de traficanti de persoane. Muncitorii erau obligati sa lucreze dupa un program extenuant, siliti sa doarma pe cimp si erau batuti daca incercau sa protesteze. 27 dintre ei au reusit sa fuga de la ferma unde erau tinuti prizonieri, la inceputul saptaminii, si s-au intors acasa. Ultimii patru au fost dati disparuti si au fost gasiti dupa citeva zile de cautari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.