Evenimentele mondene... Unii traiesc din asta-ziaristii, altii traiesc pentru asta si verifica agenda in cautare de noi petreceri, unde pot defila iiin noua pereche de cizme si unde pot schimba doua vorbe cu „lumea buna“. Printre doamnel
Evenimentele mondene... Unii traiesc din asta-ziaristii, altii traiesc pentru asta si verifica agenda in cautare de noi petreceri, unde pot defila iiin noua pereche de cizme si unde pot schimba doua vorbe cu „lumea buna“. Printre doamnele din iiinalta societate si domnii, de cele mai multe ori, trecuti de prima tinerete, la aceste reuniuni mondene isi mai fac aparitia si asa-zisii „fripturisti“. Sunt persoane care si-au facut o meserie din a lua parte la absolut fiecare lansare de magazin, de cafea, de cosmetice, aniversari, prezentari de moda... Sunt fete pe care le vezi tot timpul si pe care ajungi sa le identifici dupa lacomia cu care strang in genti mari, pregatite din timp, tot ceea ce se imparte gratis, pornind de la reviste, bauturi racoritoare si pana la esantioane de parfum sau flori.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.