Un individ inarmat a patruns in campus si a impuscat doi studenti.

Un individ inarmat a patruns vineri in campusul universitatii americane Delaware (din orasul Dover) si a impuscat doi studenti. Una dintre victime, o femeie, este in st
Un individ inarmat a patruns in campus si a impuscat doi studenti.

Un individ inarmat a patruns vineri in campusul universitatii americane Delaware (din orasul Dover) si a impuscat doi studenti. Una dintre victime, o femeie, este in stare critica si are sanse minime de supravietuire. Cealalta persoana ranita a fost transportata la spital si e in afara oricarui pericol. Politia a inchis imediat campusul si a pornit in cautarea atacatorului. Pina la capturarea lui, toate cursurile au fost suspendate, iar angajatii universitatii au fost sfatuiti sa nu se prezinte la munca.

Incidentul a raspindit panica printre tinerii surprinsi in incinta scolii, care spun ca nu se vor simti in siguranta la reluarea cursurilor.

In plus, impuscaturile au readus in mintea americanilor amintirile negre ale atacului de la universitatea Virginia, din aprilie 2007. Atunci, un student de origine asiatica, in virsta de 23 de ani, a ucis 32 de oameni, dupa care si-a luat propria viata. Alte sapte persoane au fost ranite.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.