Procurorii DIICOT i-au audiat in noaptea de miercuri spre joi, pana in jurul orei 3.30, pe cei 27 de romani sechestrati la Sevilla, pentru a stabili modalitatea in care au fost contactati, cine sunt cei care i-au condus pana in Andaluzia si cine sun
Procurorii DIICOT i-au audiat in noaptea de miercuri spre joi, pana in jurul orei 3.30, pe cei 27 de romani sechestrati la Sevilla, pentru a stabili modalitatea in care au fost contactati, cine sunt cei care i-au condus pana in Andaluzia si cine sunt cei care i-au exploatat.

Pana in prezent au fost identificate patru persoane care au legatura cu plecarea romanilor la cules de masline, Matei Florin in varsta de 31 de ani, Matei Daniel, de 22 de ani, Petrica Matei de 24 de ani, toti din Mangalia, si Matei Ionica, de 28 de ani, din Targu Jiu. Cei 27 de muncitori au povestit procurorilor ca au fost racolati de persoane de etnie rroma, care le-au promis locuri de munca la cules de masline. Au plecat cu autocarul din Romania pe 5 septembrie spre regiunea Andaluzia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.