Lucrarile de constructie la Cathedral Plaza raman suspendate pana la judecarea pe fond a cauzei dupa ce magistratii Curtii de Apel Craiova au respins, ieri , recursul inaintat de avocatii societatii Millenium Buil­ding Development si de pr
Lucrarile de constructie la Cathedral Plaza raman suspendate pana la judecarea pe fond a cauzei dupa ce magistratii Curtii de Apel Craiova au respins, ieri , recursul inaintat de avocatii societatii Millenium Buil­ding Development si de primarului Sectorului 1 Andrei Chiliman im­potriva hotararii Tribunalului Dolj. Pe fond, la Tribunalul Dolj se judeca anularea autorizatiei de constructie. Dosarul "Cathedral Plaza" a fost stramutat initial, la solicitarea Arhiepiscopiei Romano-Catolice, la Tribunalul Constanta, ulterior fiind adus la Tribunalul Dolj. Dupa ce instanta a suspendat autorizatia de constructie a lucrarilor si a fixat un prim termen pentru judecarea cererii de anulare a autorizatiei de constructie pentru data de 4 septem­brie, avocatii societatii Millenium Buil­ding Development au contestat in­cheierea Tribunalului Dolj si au atacat-o cu recurs la Curtea de Apel Cra­iova. In procesul pe care Arhie­pis­copia il poarta cu proprie­tarii edifi­ciului controversat, Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat decisiv, dandu-si acceptul pentru interventia Ministerului Culturii, cat si a Inspectoratului de Stat in Constructii in oprirea lucrarilor la Cathedral Plaza.
 (Mediafax)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.