Infrangerea drastica din meciul cu Scotia a stirbit serios prestigiul reprezentativei Romaniei. Nu atat scorul (0-42), cat maniera de joc au dezamagit profund. Stejarii sunt luati acum la pret de plopi chiar si de cea mai slab cotata echipa a grupei
Infrangerea drastica din meciul cu Scotia a stirbit serios prestigiul reprezentativei Romaniei. Nu atat scorul (0-42), cat maniera de joc au dezamagit profund. Stejarii sunt luati acum la pret de plopi chiar si de cea mai slab cotata echipa a grupei, Portugalia. Antrenorul lusitanilor, Tomaz Morais, considera ca echipa sa se poate impune in meciul cu Romania, de la Cupa Mondiala, daca va juca la fel ca in primele trei partide din grupa. Trebuie mentionat ca portughezii au pierdut toate aceste meciuri: 14-56 cu Scotia, 13 -108 cu Noua Zeelanda si 5-31 cu Italia. „Suntem foarte multumiti de jocul nostru. Cred ca am jucat la fel de bine ca italienii si ca am fost mai puternici in unele momente.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.