Premierul rus Viktor Zubkov (foto) a dat dovada de o abordare de tip sovietic la prima reuniune a Cabinetului de ieri, dand ordine in stanga si in dreapta si numindu-l „tovaras“ pe unul dintre ministri, relateaza Reuters. Dupa modelul lu
Premierul rus Viktor Zubkov (foto) a dat dovada de o abordare de tip sovietic la prima reuniune a Cabinetului de ieri, dand ordine in stanga si in dreapta si numindu-l „tovaras“ pe unul dintre ministri, relateaza Reuters. Dupa modelul lui Putin, Zubkov si-a ales ca mana dreapta la Guvern un fost ofiter KGB, prin numirea lui Iuri Chikhanchin in functia de secretar general. Noul premier a spus clar ca nu va tolera nicio deviere de la linia impusa de Kremlin. „Cine indrazneste sa modifice ordinele presedintelui?“, l-a intrebat pe ministrul transporturilor, Iuri Levitin, discutandu-se despre amendamentele facute la proiectul de lege privitor la porturile ruse. „Este cineva aici de la departamentul financiar?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.