Renate Weber a facut ce trebuia sa faca! Si-a pus obrazul, cariera si demnitatea profesionala pe o singura carte! Ridicarea PNL si a listei sale electorale, pentru Parlamentul European, la o pozitie corespunzatoare ideii de actiune in slujba interesu
Renate Weber a facut ce trebuia sa faca! Si-a pus obrazul, cariera si demnitatea profesionala pe o singura carte! Ridicarea PNL si a listei sale electorale, pentru Parlamentul European, la o pozitie corespunzatoare ideii de actiune in slujba interesului public! Ce a facut Tariceanu? I-a pus un bolovan de gat! A asezat pe lista, imediat langa Weber, un baiat cu ifose de mireasa abandonata si discurs politic sinucigas, pritocit in retortele alambicate ale gandirii unui securist avortat de regimul Ceausescu direct in filmul cu prosti regizat de Tariceanu!

Ati mai auzit de un candidat care cere increderea electoratului in anul de gratie 2007 si care isi incepe primul discurs electoral cu "magicele" cuvinte: "Eu nu spun ca sunt un om nepatat"? Si adauga, pentru a capta bunavointa electoratului liberal: "Eu am fost ofiter (a€¦) nu am fost simplu analist (a€¦) in Departamentul de Informatii Externe"! Iar regizorul Tariceanu, incantat de ultima tampenie, prin care ingroapa PNL, adauga fericit: "Noi am militat impotriva Securitatii ca politie politica (a€¦)"! (vezi Cotidianul, 21 septembrie 2007). Si, pentru a demonstra cata minte are/n-are, continua aparand statutul lui Daianu in Securitate, fara sa-si dea seama ca il contrazice chiar pe Daianu: "Nu a fost vorba de un statut de colaborator, el a recunoscut, «am lucrat in DIE ca analist (sic!) economic, ceea ce e cu totul altceva»!

Vreti sa va mai spun ceva despre indicele de inteligenta al acestui baiat, cu nume predestinat, Tariceanu, adunat de Basescu de prin zgura tevilor de esapament politic, producatoare de mazga pe creier si pus sa conduca un partid si un guvern, spre rusinea ideii de Homo Sapiens? Puteti citi presa romana centrala de vineri 21 septembrie, pentru a nu mai adauga eu nimic, despre capacitatea intelectuala a acestui individ, presa care vede mai putin excelenta achizitie a liberalilor, in cazul Weber, dar vede "urias" cazul Daianu! Bravo, copii!

Credeti, poate, ca prostia este o licenta de limbaj a autorului, atunci cand se refera la liberali! Va mai aduceti aminte de domnul Vladescu, ala de a fost ministru liberal de finante inainte de Vosganian si care nu l-a sustinut, in CSAT, pe premier, in cazul propunerii de retragere a trupelor din Irak favorizandu-l pe presedinte, care se opunea propunerii cu pricina? Ia spuneti, mai stiti vreun caz, in istoria lumii, cand un ministru politic este inlaturat, dar devine automat secretar de stat in ministerul pe care l-a condus pana atunci? Asa ceva nu veti gasi nici in dictaturile bananiere, pentru ca, nicaieri in lume, compromisul de casta si confreria din afara interesului public nu pot merge atat de departe, in afara regulii bunului simt (uitati de privatizarea Daewoo!).

Acelasi liberal Vladescu, in plin atac al lui Basescu impotriva maririi pensiilor sustinute de liberali, iesea public reeditand precedentul CSAT: "Avem viziuni diferite. Cresterea pensiilor este nesustenabila. Nu stiu care sunt sursele de finantare (a€¦) Voi pleca (a€¦)"! (vezi Realitatea TV, 6 august 2007, 23:03). Ce zice Olteanu, liberalua€™, sef de Parlament, despre treaba asta?

"Se retrage! Nu este o catastrofa. Imi pare rau ca a zis aceasta prostie, ca daca nu o zicea, cu mult mai multa dragoste ne-am fi despartit de el, decat ne despartim acum. Acum, iata ca de doua zile tot stam si explicam!" (vezi Rador, ANTENA 2, 7 august 2007, ora 19:01).

E, vedeti baieti, de-aia o sa stati voi, nu doua zile, ci doua sute de ani in opozitie, ca sa explicati! Din cauza prostiei!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.