Ovidiu Petre si Florin Lovin sunt doi pasatori excelenti.

Primesc mingea, o protejeaza cu maiestrie, se uita in stanga si in dreapta si paseaza. Balonul se prelinge sublim, mangaind dragastos pe cap fiecare fir de iarba intalnit in drumu
Ovidiu Petre si Florin Lovin sunt doi pasatori excelenti.

Primesc mingea, o protejeaza cu maiestrie, se uita in stanga si in dreapta si paseaza. Balonul se prelinge sublim, mangaind dragastos pe cap fiecare fir de iarba intalnit in drumul de un metru si ajunge cu rigoare elvetiana la destinatie. Constiinta datoriei implinite umple inima celor doi mijlocasi stelisti. Ar face o reverenta, pentru aparatele de fotografiat, dar s-ar putea sa il deranjeze pe Gigi Becali, caruia nu ii plac circarii. Dar ce se intampla? Ce e privirea aceasta turbata din ochii suporterilor? De ce aceste fluieraturi? Cum adica e nevoie de pase care sa depaseasca un metru? Petre si Lovin fac destul de bine faza defensiva. Insa, atunci cand vine vorba de constructie, ei sunt de-a dreptul enervanti. Majoritatea paselor mai lungi de zece metri ajung la adversari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.