Traditia chinezeasca spune ca o mireasa trebuie sa fie imbracata in rosu. Sa poarte culoarea norocului. Cu timpul traditia s-a cam pierdut. Au aparut rochitele albe si fracuri negre. In 2006 un cuplu s-a casatorit aparand la a€žstarea

Traditia chinezeasca spune ca o mireasa trebuie sa fie imbracata in rosu. Sa poarte culoarea norocului. Cu timpul traditia s-a cam pierdut. Au aparut rochitele albe si fracuri negre. In 2006 un cuplu s-a casatorit aparand la a€žstarea civila" in nud. De atunci, in China, a inceput o adevarata moda a nuntilor nud, sustine topnews.ru/topka.  DIVERGENTE. Tinerii par incantati de idee. In schimb, parintii mireselor sunt iritati la culme. "Unele studiouri de foto intrec orice limite. Le permit fetelor sa pozeze in bichini sau chiar fara nimic pe ele. Eu sper ca autoritatile vor lua masuri in aceasta privinta", a declarat o mama revoltata in urma cu un an. Atitudinea femeii nu a schimbat nimic. Din contra... Aceasta tendinta este caracteristica pentru China moderna, motivul fiind dat de influientele culturii americane dupa doua mii de ani de conformism confucianist si trei decenii de puritanism maoist . Nuntile reprezionta doar ultimul simptom. Pentru a primi certificatul de casatorie ai nevoie de doar 10 minute si nu costa aproape nimic. Din acest motiv, nuntile care dureaza putin au devenit foarte populare. Insa cateodata unele nunti ajung si la pretul de cateva sute de mii de lire. Internetul a devenit o sursa pentru realizarea multor dorinte a tinerilor casatoriti . "Chatul nud" a devenit foarte popular datorita faptului ca utilizatorii comunica si pozeaza in acelasi timp goi in fata camerei web. Femeile pod deveni celebre datorita pozelor provocatoare pe care si le pun pe blogurile personale. Evident, dupa ce se casatoresc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.