Rocsana Marcu a avut o pasiune pentru muzica inca din copilarie, cand facea parte din corul scolii. La noua ani, a castigat un concurs radio cu piesa „Waiting for you“. Mai tarziu, s-a hotarat sa urmeze o cariera in acest domeniu si, imp
Rocsana Marcu a avut o pasiune pentru muzica inca din copilarie, cand facea parte din corul scolii. La noua ani, a castigat un concurs radio cu piesa „Waiting for you“. Mai tarziu, s-a hotarat sa urmeze o cariera in acest domeniu si, impreuna cu doua prietene, Ileana si Andreea, infiinteaza trupa Trinity. Dar, pentru ca acest proiect nu a mers mult timp, a acceptat propunerea lui Radu Fornea, de a se relansa intr-o noua formatie, alaturi de alte doua fete, Delia si Elena. Trupa lor s-a numit Ho-Ra, iar stilul abordat a fost etno. Au scos un album cu zece piese si au filmat un videoclip la Muzeul Satului. In paralel, Rocsana s-a implicat si in modelling, castigand un concurs de manechine la agentia Seqouia. Apoi, a predat, la aceeasi agentie, limba engleza si miscare scenica. Tocmai activitatea sa de model i-a deschis si o usa in domeniul media. Vazand fotografiile din portofoliul Rocsanei, un producator de la TVR i-a propus sa prezinte o emisiune. Rocsana a acceptat si a devenit moderatoarea unui show duminical. A plecat apoi la Antena 1, unde a colaborat cu M ihaela Radulescu la „Duminica in familie“. A ales dupa aceea Prima TV, unde a prezentat mai multe emisiuni si topuri muzicale. Pentru a se perfectiona, a urmat cursuri de dictie si spune ca a „furat“ meserie de la colegii de televiziune. In acelasi timp, a continuat sa cante in concerte in tara si a plecat intr-un turneu in Statele Unite in formula Ho-Ra.

A imitat-o pe Maria Tanase
Mare admiratoare a Mariei Tanase, Rocsana a incercat sa o imite pe artista, lansand un album cu piese celebre ale cantaretei de muzica populara. De asemenea, a interpretat alaturi de Nelu Ploiesteanu si taraful sau melodia „Marie si Marioara“. Anul acesta, a renuntat la colaborarea cu Prima TV si a avut incredere sa o ia de la capat la un post de televiziune care abia se lansa pe piata, Kanal D.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.