Dezastrul din Cetatea Banilor pare sa nu se mai sfarseasca. Cele sase infrangeri consecutive si statutul de “lanterna rosie” au adus instabilitate si pe banca tehnica. Cioroianu a rezistat ca „principal” cinci etape, iar Ovid
Dezastrul din Cetatea Banilor pare sa nu se mai sfarseasca. Cele sase infrangeri consecutive si statutul de “lanterna rosie” au adus instabilitate si pe banca tehnica. Cioroianu a rezistat ca „principal” cinci etape, iar Ovidiu Stanga, doar doua. Cand nu a fost nici unul la timona, de pregatirea echipei s-a ocupat Daniel Mogosanu.

Plecarea lui Ovidiu Stanga s-a concretizat marti seara, cand tehnicianul craiovean l-a sunat pe Adrian Mititelu si i-a spus ca vrea sa se intoarca in Olanda. „Am avut o discutie cu el, a incercat sa imi zica niste amanunte despre echipa, iar apoi ca nu mai intelege nimic din ce se petrece si ca vrea sa plece. Mi-a spus ca are niste probleme grave de sanatate si ca se intoarce in Olanda. Nu am crezut nimic, mai ales ca este un prieten excelent si a avut tot sprijinul meu. Dar n-am ce face, doar nu-l tin cu forta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.