Potrivit rezultatelor unui sondaj la care au participat cititorii revistei GQ actorul scotian Sean Connery si fostul presedinte american J. F. Kennedy au fost inclusi in topul celor mai stilati zece barbati din ultimii 50 de ani.


Editorii publicatiei GQ au propus cititorilor revistei o lista a celor mai stilati 50 de barbati din ultimele cinci decenii pentru o editie speciala, lansata cu ocazia implinirii a 50 de ani de existenta a publicatiei. Lista a cuprins vedete din domenii diverse, cinema, politica, muzica, sport..

Editorul revistei, Adam Rapoport, a declarat ca, desi nu a fost realizat un clasament, multi participanti la sondaj au fost de parere ca actorul Sean Connery ar trebui sa fie liderul topului, pentru ca nu este doar un barbat care arata bine, ci are si succes, incredere, maturitate si clasa.

In acelasi top au fost inclusi fostul pugilist Muhammad Ali, actorii americani Jack Nicholson, Paul Newman, Robert Redford, Johnny Depp si Al Pacino, jucatorul de baschet Michael Jordan, fostul presedinte american John F. Kennedy, si jucatorul de fotbal american de la echipa New England Patriots, Tom Brady.

Brady, de trei ori castigator Super Bowl, este cea mai tanara celebritate din top, la cei 30 de ani ai sai. Jordan si Depp au aceeasi varsta, 44 de ani, iar restul celebritatilor care au fost incluse in top au peste 60 de ani..

"In lista au fost inclusi barbati cu care reprezentantii sexului tare doresc sa semene. Trebuie sa fii mai mult decat un chip dragut. Stilul merge dincolo de vestimentatie. Este vorba de modul in care ai grija de tine, de integritate, de importanta. Toti barbatii din lista au un simt natural al stilului personal", a spus Rapoport.

"Sean Connery in rolul lui James Bond este personajul ideal, este impetuos, inteligent, chipes, bine imbracat, detine cea mai tare masina si cele mai recente gadget-uri de pe piata si, daca are chef, te si bate de te stinge".
Mediafax