In timpul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri la Universitatea din Florida, Andrew Meyer, in varsta de 21 de ani, l-a intrebat pe Kerry de ce nu a contestat alegerile prezidentiale din 2004 si de ce nu au existat incercari de a-l demite pe presed
In timpul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri la Universitatea din Florida, Andrew Meyer, in varsta de 21 de ani, l-a intrebat pe Kerry de ce nu a contestat alegerile prezidentiale din 2004 si de ce nu au existat incercari de a-l demite pe presedintele George W. Bush si daca in timpul studiilor a facut parte din asociatia secreta Skull&Bones. Oficialii universitatii sustin ca studentul ar fi depasit timpul care i-a fost alocat si ar fi devenit violent atunci cand i-a fost intrerupt microfonul. Imaginile surprinse la locul incidentului ii infatiseaza pe agentii de politie extragandu-l din multime pe tanar si imobilizandu-l cu socuri electrice, timp in care acesta poate fi auzit tipand. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.