Steaua a debutat cu stangul in acest an de Liga Campionilor, pierzand miercuri seara, la Praga, partida cu Slavia. Hagi a aliniat echipa creionata zilele trecute de patronul Gigi Becali, cu Badoi si Victoras Iacob in locul lui Golanski, respectiv Zah
Steaua a debutat cu stangul in acest an de Liga Campionilor, pierzand miercuri seara, la Praga, partida cu Slavia. Hagi a aliniat echipa creionata zilele trecute de patronul Gigi Becali, cu Badoi si Victoras Iacob in locul lui Golanski, respectiv Zaharia, iar ros-albastrii au castigat o consistenta relativa in atac, fiindca a controlat mai mult jocul in prima ora, dar fara a-si crea situatii prea multe la poarta lui Vaniak. A fost nevoie din nou de lovitura de cap a lui Goian, la un corner, pentru ca Steaua sa anuleze avantajul de un gol luat de gazde in minutul 13. Sfarsitul primei reprize si inceputul celei de-a doua au lasat impresia ca Steaua ar putea chiar sa castige, insa dominarea nu a fost transformata in ocazii, iar asta avea sa-i coste in final pe ros-albastri. Golul al doilea al gazdelor a picat din senin, dupa o nesincronizare a fundasilor romani, care au fost surprinsi de o centrare de pe stanga, reluata in poarta de Belaid. De aici incolo, Steaua a cazut psihic si fizic, neavand puterea sa mai revina in meci si sa atace buturile cehilor, consemnandu-se un debut cu stangul al lui Hagi in Liga Campionilor. Care, in cazul in care mai ramane, va avea o viata extrem de grea in aceasta competitie, fiindca etapa viitoare, pe 2 octombrie, la Bucuresti vine Arsenal. La finalul jocului de la Praga, Gica Hagi a afirmat ca Steaua a facut cel mai bun meci de cand a preluat el echipa. "Un meci foarte bun, lasand la om parte ultimele 15 minute, cand am gandit putin. Cea mai buna partida de cand sunt eu la Steaua, dar am luat doua goluri, se intampla, sunt echipe bune in Liga Campionilor. Meritam mult mai mult, am avut posesie, circulatie, dar, din pacate, Cristocea si Iacob nu au fost refacuti suta la suta si au adus putin, la fel si Badea, abia revenit dupa refacere. La 1-1 jucam bine, ei nu ne-au pus in dificultate, dar asta-i fotbalul, cateodata nedrept, viata merge inainte. Nu ma gandesc acum la viitor, o voi face de maine", a declarat antrenorul Stelei imediat dupa meci.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.