Conducerea PD a decis, ieri, in unanimitate, excluderea din partid a senatorului Marius Marinescu pentru ca a adus prejudicii de imagine partidului si si-a atacat colegii. Anuntul a fost facut de liderul PD, Emil Boc. El a spus ca excluderea a fost
Conducerea PD a decis, ieri, in unanimitate, excluderea din partid a senatorului Marius Marinescu pentru ca a adus prejudicii de imagine partidului si si-a atacat colegii. Anuntul a fost facut de liderul PD, Emil Boc. El a spus ca excluderea a fost fundamentata pe raportul Comisiei de Etica si Litigii a PD.

Senatorul Marius Marinescu sustine ca motivul pentru care s-a ajuns la decizia de excluderea a sa, „pregatita cu sarg timp de mai bine de un an“, il reprezinta atacurile legate, in primul rand, de miliardul de euro din afacerea „Bordei“ si de Costica Constanda si ataca „sleahta liderilor mafioti, cuibarita in PD“. El afirma ca decizia de excludere a fost cauzata si de criticile sale cu privire la „tunurile“ date la BANCOREX, la afacerile necurate cu asfaltari, borduri, energie si altele, transmite Mediafax. „De cand sunt in PD, nu am facut decat sa semnalez si sa stric afaceri oneroase de miliarde de euro si, in paralel, sa construiesc legi impotriva coruptiei“, declara Marinescu. El se intreaba de ce membrii Biroului Permanent National cu dosare penale pentru fap te de coruptie nu sunt luati la intrebari de Comisia de etica a PD si ce fel de modele reprezinta ei pentru membrii simpli ai partidului.

Atac la vårful PD


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.