CenterMine, compania responsabila de implementarea produsului, a inceput deja discutiile cu proprietarii cladirii. Solutia de software a atras atentia mai multor proprietari de cladiri in cadrul targului de IT, Gitex, desfasurat in Dubai in luna sept
CenterMine, compania responsabila de implementarea produsului, a inceput deja discutiile cu proprietarii cladirii. Solutia de software a atras atentia mai multor proprietari de cladiri in cadrul targului de IT, Gitex, desfasurat in Dubai in luna septembrie a acestui an.
Softul propus de bulgari imbunatateste managementul cladirilor si ajuta la optimizarea consumului de energie electrica, caldura si comunicatii, reducand in acest fel costurile de intretinere. Softul poate ajuta la scaderea cheltuielilor de exploatare chiar cu 35%, anunta producatorii.
Potrivit companiei bulgare, Facility Management Center este folosita deja in Bulgaria pentru managementul cladirilor, iar ideea softului este de a reduce costurile de intretinere si de a maximiza veniturile. Implementarea solutiei de software poate duce la un control mult mai bun al cheltuielilor si veniturilor chiar de catre proprietarii de hoteluri si cladiri si de a obtine un profit maxim.
Facility Management Center a fost deja implementata in 30 din cele mai inalte cladiri din Bulgaria, iar alti dezvoltatori si companii de constructii s-au aratat interesate de acest produs.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.