Telefonul a fost lansat in februarie, se numeste Ultra Smart F700 (Croix) si scopul sau este sa ucida telefonul Apple.



Aspectul F700 a atras comparatia acestuiacu iPhone de la Apple  Samsung a anuntat recent ca
Telefonul a fost lansat in februarie, se numeste Ultra Smart F700 (Croix) si scopul sau este sa ucida telefonul Apple.



Aspectul F700 a atras comparatia acestuiacu iPhone de la Apple Samsung a anuntat recent ca telefonul sau mobil Ultra Smart F700 (Croix - cruce in limba franceza, numele interfetei de utilizare) va ajunge in Europa peste doua luni, adus de Vodafone, relateaza un comunicat al companiei. Telefonul va fi pus in vinzare initial in Marea Britanie, Franta si in Germania, iar pretul sau nu a fost deocamdata dezvaluit.

F700 a fost lansat in luna februarie a acestui an, la Congresul 3GSM de la Barcelona, atragind aproape imediat comparatiile cu iPhone-ul lui Apple, din cauza ecranului sau tactil aproape cit intreaga sa fata, sub care se afla un singur buton pentru navigare in meniu.

Telefonul detine o tastatura QWERTY, care iese lateral, iar ecranul sau este de 3,2 inch si 265.000 de culori. Butonul sau central, aflat sub ecran, are scopul de a permite utilizatorilor un acces mai facil la serviciile de e-mail si mesaje text dupa ce tastatura este retrasa.

Nu are Wi-Fi, insa poseda Bluetooth, precum si o camera de 3 megapixeli cu autofocus. Este un telefon 3G, care foloseste tehnologia HSDPA pentru a livra viteze de download de pina la 3,6Mbps, mai mica, din acest motiv, decit viteza de 7,2Mbps promisa initial de Samsung.

Interfata de utilizare seamana destul de mult cu cea a iPhone si este bazata pe Flash, iar carcasa este in stilul HTC. Va fi disponibil in culorile negru, alb si maro.

Dimensiunile telefonului sint de 112x56x16 milimetri si detine suport pentru carduri microSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.