Eximbank si Autoritatea Nationala pentru Cercetare Ştiintifica au incheiat un parteneriat in vederea accelerarii procesului de absorbtie a fondurilor structurale destinate cercetarii, au anuntat reprezentantii celor doua institutii. Valoarea totala
Eximbank si Autoritatea Nationala pentru Cercetare Ştiintifica au incheiat un parteneriat in vederea accelerarii procesului de absorbtie a fondurilor structurale destinate cercetarii, au anuntat reprezentantii celor doua institutii. Valoarea totala a fondurilor structurale destinate domeniului cercetarii se ridica la 646 milioane de euro. "Eximbank are capacitatea tehnica si financiara de a sprijini institutele de cercetare si operatorii economici privati din domeniul cercetarii in procesul de absorbtie a fondurilor structurale. Oferta noastra este orientata catre firmele romanesti si mediul stiintific de cercetare care contribuie la cresterea performantelor prin inovare in toate domeniile prioritare", a declarat Carmen Radu, presedinte al Eximbank Romania. Eximbank a fost creata in vederea facilitarii accesului si mentinerii exportatorilor romani pe pietele externe, inclusiv pe cele cu grad de risc crescut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.