Vernisajul - realizat cu sprijinul prietenilor miscarii culturale "Revolutia Plescoi", vinurile Val Duna si apa minerala Poiana Negri - are loc astazi, de la ora 18.30, la Muzeul Taranului Roman. Sculptura este semnata Adrian Ilfoveanu (foto) iar fot
Vernisajul - realizat cu sprijinul prietenilor miscarii culturale "Revolutia Plescoi", vinurile Val Duna si apa minerala Poiana Negri - are loc astazi, de la ora 18.30, la Muzeul Taranului Roman. Sculptura este semnata Adrian Ilfoveanu (foto) iar fotografiile de catre fratele acestuia, Nicu Ilfoveanu.
"Daca francezii si italienii au stiut sa-si protejeze marci de alimente cu denumiri de origine controlata, la noi marile combinate de mezeluri au inceput sa scoata carnati de Plescoi fara nici o legatura cu reteta traditionala. Un singur exemplu: falsii Plescoi de pe piata contin carne de porc. Este ca si cum ai spune ca un imam mananca slanina de porc afumata", explica Moisescu. (C.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.