Sotia fostului prim ministru al Marii Britanii, Toni Blair, s-a apucat de scris. Conform mixzona.ru, Cherie Blair s-a apucat sa astearna pe hartie memoriile sale. Totul, evident, pentru o suma frumusica: 1,5 milioane lire sterline. DATORIIL

Sotia fostului prim ministru al Marii Britanii, Toni Blair, s-a apucat de scris. Conform mixzona.ru, Cherie Blair s-a apucat sa astearna pe hartie memoriile sale. Totul, evident, pentru o suma frumusica: 1,5 milioane lire sterline. DATORIILE CA STIMUL. Editura a€žLittle Brown" va lansa, peste o luna, memoriile lui Cherie Blair. Fosta sotie de prim-ministru promite sa dezvaluie in cartea pe care abia a terminat-o lucruri absolut indeite si picante din viata sa. Editura care a dorit sa publice aceasta lucrare ii va achita doamnei Blair 1,5 milioane lire sterline. 500 de mii de lire au fost virate in contul lui Cherie ca avans, inca 500 de mii le va primi saptamana aceasta pentru manuscris iar restul, tot 500 de mii de lire sterline, dupa publicarea cartii. a€žViata mea a fost plina de foarte multe evenimente interesante si nu este corect ca ele sa fie date uitarii", considera doamna Blair ca este motivul pentru care a luat decizia de a-si crie memoriile. Insa, criticii de carte britanici considera ca totul este facut doar pentru imagine si bani. Mai precis, banii primiti vor ajuta familia Blair sa scape de datoriile acumulate din achizitionarea unor imobile. Stimulat de ideea sotiei si Toni Blair doreste sa-si publice amintirile. Deja a angajat un avocat care negociaza cu cativa editori din SUA sa publice cartea. Pentru amintirile sale, Toni, spera sa primeasca circa 6 milioane lire sterline.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.