a€žChelsea a uitat sa mai inscrie. Ne trebuie 20 de ocazii pentru a marca un gol". Aceasta este concluzia, trista, la care a ajuns Jose Mourinho dupa meciul pe care Chelsea l-a terminat la egalitate, cu Rosemborg, in Liga Campionilor. Ceva
a€žChelsea a uitat sa mai inscrie. Ne trebuie 20 de ocazii pentru a marca un gol". Aceasta este concluzia, trista, la care a ajuns Jose Mourinho dupa meciul pe care Chelsea l-a terminat la egalitate, cu Rosemborg, in Liga Campionilor. Ceva scartaia la echipa lui Abramovich. Iar acel ceva pare sa-l fi dus pe vulcanicul Mourinho la o decizie pe masura temperamentului sau: Demisia prin SMS.  IN STIL PROPRIU. Jose Mourinho i-a anuntat prin sms pe componentii echipei Chelsea ca renunta la conducerea tehnica a echipei londoneze, iar favoriti pentru a-i succede sunt Guus Hiddink, Avram Grant, Fabio Capello, Marcello Lippi si Sven Goran Eriksson, informeaza The Sun. Mourinho le-a trimis mesaje, miercuri seara, capitanului John Terry, precum si lui Frank Lampard si lui Didier Drogba. BBC noteaza ca decizia ca Jose Mourinho sa plece de la Chelsea a venit dupa o sedinta in care s-au discutat rezultatele inregistrate de echipa londoneza in acest sezon. Mourinho mai avea trei ani de contract cu gruparea patronata de Roman Abramovici, miliardarul rus cu care portughezul are o relatie tensionata. Un alt tehnician considerat favorit de presa engleza pentru postul de antrenor al echipei Chelsea este Didier Deschamps.Mourinho a preluat conducerea tehnica a e Chelsea in iunie 2004, iar de atunci a castigat de doua ori campionatul Angliei si o data Cupa Angliei (2007).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.