Intalnirea informala a conducerii PSD cu membrii Comitetului Executiv, desfasurata miercuri la hotelul Confort, s-a incheiat dupa trei ore si jumatate de discutii, care vor continua la Palatul Parlamentului, intr-o sedinta oficiala a Comitetului Exec
Intalnirea informala a conducerii PSD cu membrii Comitetului Executiv, desfasurata miercuri la hotelul Confort, s-a incheiat dupa trei ore si jumatate de discutii, care vor continua la Palatul Parlamentului, intr-o sedinta oficiala a Comitetului Executiv National.

Dupa incheierea reuniunii, vicepresedintii PSD si liderii de filiale nu au dorit sa faca niciun fel de declaratii. Singurul care a dat o declaratie a fost presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. El a spus ca in intalnirea informala nu s-a tras niciun fel de concluzie si ca discutiile vor continua in cadru oficial, la sedinta Comitetului Executiv National.

Surse din partid au declarat insa pentru Rompres ca PSD va depune luni motiunea de cenzura si va ramane in opozitie pana la viitoarele alegeri generale care ar dori sa aiba loc in acelasi timp cu scrutinul local din primavara anului viitor. Aceasta a fost tema sedintei informale de miercuri a conducerii partidului cu liderii de organizatii, propunerile urmand sa fie avansate in sedinta Comitetului Executiv National care va avea loc la Palatul Parlamentului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.