Am primit, ieri, pe E-mail, un comunicat al unui ONG... Stiti ce e ala un ong. O adunatura de oameni care n-au ce face cu banii prea multi, dati de grupuri de afaceri pentru a-si promova interesele, iar ca sa-i justifice cumva, tot pun la cale fel d
Am primit, ieri, pe E-mail, un comunicat al unui ONG... Stiti ce e ala un ong. O adunatura de oameni care n-au ce face cu banii prea multi, dati de grupuri de afaceri pentru a-si promova interesele, iar ca sa-i justifice cumva, tot pun la cale fel de fel de miscari, programe, simpozioane, sesiuni de comunicari, dezbateri si alte actiuni futile. Ei, in cadrul unei astfel de initiative benevole si egocentriste, un ONG (v-am spus ce e ala) s-a gandit sa trimita un mail plin de indignare si pupimpatie.
Se plange ong-ul asta ca DNA-ul lui Morar a fost terfelit, in ultimele doua zile, fie de CSM, fie de presa. Un comunicat lacrimogeno-fanatic trage un semnal de alarma asupra prostiei CSM, ai carui inspectori au divulgat, neprofesionist, date de ancheta prezentandu-le in raportul incendiar, dar si asupra meschinariei si malitiozitatii presei, care a mediatizat un raport trunchiat, fara opinia celui incriminat.

Ia uite cine latra si trambiteaza?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.