Un barbat in varsta de 27 de ani, din Roman a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost muscat de o vipera pe care o crestea chiar in locuinta proprie. Anul trecut, Neculai Tapalaga a facut rost de o vipera si a crescut-o intr-un acvariu pus in
Un barbat in varsta de 27 de ani, din Roman a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost muscat de o vipera pe care o crestea chiar in locuinta proprie. Anul trecut, Neculai Tapalaga a facut rost de o vipera si a crescut-o intr-un acvariu pus in sufragerie, prezentand-o ca pe o raritate tuturor rudelor si prietenilor care il vizitau. In cele din urma, reptila s-a dovedit insa a fi lipsita de recunostinta fata de cel care o hranea si o ingrijea zi de zi. Neculai Tapalaga a fost muscat de sarpe exact in momentul in care isi bagase mana in acvariu, vrand sa-i dea de mancare. Un cumnat aflat de fata a intervenit imediat, crestand locul muscat cu un cutit si extragand apoi, cu gura, sangele amestecat cu venin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.