Tinerii PSD-isti se „lupta“  pentru locul 5 din listele social-democrate pentru Parlamentul European, ieri fiind organizata prima etapa a concursului.

Probele necesare pentru accederea  TSD-istilor  in Parlament
Tinerii PSD-isti se „lupta“ pentru locul 5 din listele social-democrate pentru Parlamentul European, ieri fiind organizata prima etapa a concursului.

Probele necesare pentru accederea TSD-istilor in Parlamentul European presupun atat sustinerea unui proiect politic intr-o limba de circulatie internationala, cat si verificarea cunostintelor privitoare la institutiile si mecanismele europene. Din juriu fac parte reprezentanti ai societatii civile si jurnalisti, precum Cristian Parvulescu- presedinte al Asociatiei „Pro Democratia“, Corina Dragotescu- jurnalist, Vasile Secares- rector SNSPA. Candidatii, care s-au straduit sa arate o noua fata a social-democratiei romanesti, si-au sustinut, ieri, proiectele pe care doresc sa la promoveze in Parlamentul European. Unii au jucat cartea onestitatii, contand pe slogane precum „Walk the talk“, altii s-au aratat nelinistiti de crizele demografice care ameninta Europa, de ascensiunea extremelor, care necesita o reformare a stangii europene, sau de soarta IMM-urilor.

Reforma sistemului politic


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.