Licitatia programata ieri pentru vanzarea de catre RAAPPS a Complexului Agroindustrial Apahida, judetul Cluj, va fi amanata, intrucat nu s-a inscris decat un singur competitor. Directorul Sucursalei „Victoria” Cluj, Liviu Miclaus, a decla
Licitatia programata ieri pentru vanzarea de catre RAAPPS a Complexului Agroindustrial Apahida, judetul Cluj, va fi amanata, intrucat nu s-a inscris decat un singur competitor. Directorul Sucursalei „Victoria” Cluj, Liviu Miclaus, a declarat pentru Mediafax ca este nevoie pentru desfasurarea licitatiei de minimum doi ofertanti si ca documentatia privind cumpararea complexului a fost depusa doar de firma Roses Residential Park SRL. „Reprogramarea celei de-a doua licitatii va fi decisa de conducerea regiei. Data viitoare, cea de-a treia licitatie va putea fi organizata si daca este un singur ofertant”, a spus Miclaus. Complexul ocupa peste 40.000 mp, cuprinzand grajduri, magazii de cereale, cladire administrativa, remize masini, ateliere si hale. Pretul de pornire este de 3,5 mil. euro, fara TVA, cu plata integrala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.