Radicalul maghiar Szasz Jeno inca nu poate fi presedinte de partid. Documentele pentru inregistrarea Partidului Civic Maghiar (PCM) vor fi depuse de Uniunea Civica Maghiara (UCM) la sfarsitul acestei luni, dupa verificarea amanuntita a semnaturilor
Radicalul maghiar Szasz Jeno inca nu poate fi presedinte de partid. Documentele pentru inregistrarea Partidului Civic Maghiar (PCM) vor fi depuse de Uniunea Civica Maghiara (UCM) la sfarsitul acestei luni, dupa verificarea amanuntita a semnaturilor adunate. Seful UCM, Szasz Jeno, a declarat, ieri, ca procedura pentru inregistrarea formatiunii s-a prelungit pentru a fi controlate semnaturilor in vederea evitarii orcarei surprize dupa depunerea actelor la tribunal. „Controlam 30.000 de semnaturi, este o munca destul de grea, am ajuns la 23.000 - 24.000 de semnaturi verificate“, a declarat Szasz Jeno. Presedintele UCM a afirmat ca in statutul PCM nu se vor face referiri la probleme legate de autonomia teritoriala, ci scopul primordial al partidului este pluralismul politic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.