Nici nu stii cum sa mai interpretezi atitudinea inerta a lui Hagi in fata avalansei de directive venite din directia lui Gigi Becali. Cel mai fericit pentru fostul mare fotbalist ar fi sa spunem ca prefera sa sufere din dragoste pentru Steaua. Sau c
Nici nu stii cum sa mai interpretezi atitudinea inerta a lui Hagi in fata avalansei de directive venite din directia lui Gigi Becali. Cel mai fericit pentru fostul mare fotbalist ar fi sa spunem ca prefera sa sufere din dragoste pentru Steaua. Sau ca ar fi o lasitate sa dea bir cu fugitii tocmai cand ii este mai greu. Sau ca neimplicarea intr-o disputa cu patronul este o dovada de intelepciune, pe principiul “capul plecat sabia nu-l taie”. Ei bine, nu putem spune asa ceva. In epoca moderna, orice cap plecat zboara de pe gat ca mingea din piciorul lui Soava. Asa se va intampla si cu al lui Hagi, mai ales ca “Razboinicul luminii” isi lustruieste de zor sabia ranjind catre camerele de luat vederi.

”Ghiaurul” Hagi a scapat teafar de la turci doar dupa ce s-a luat de guler cu baskanii de la Galatasaray, dar este decapitat chiar de “Mihai Viteazul”. Ce ironie!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.