Mi-a ramas in minte una dintre declaratiile facute la televizor de Traian Basescu cu ocazia interventiei chirurgicale asupra tiroidei prezidentiale: „Eu stiu ce inseamna pentru un medic sa umble pe linga coardele vocale sau pe linga arterele unui presedinte. Ha, ha, ha!". De cind am auzit-o, ma tot intreb de unde naiba stie presedintele Romaniei cum e sa umbli pe linga arterele cuiva. Si am impresia ca acest imens efort intelectual mi-a fost, in sfirsit, rasplatit. Cu alte cuvinte, m-am cam prins: din proprie experienta stie. Pai, nu umbla el insusi, de atita vreme, pe linga carotida lui Tariceanu?

15 minute au trecut din emisiunea „Rai, da' buni"de pe Antena 2 pina cind a avut Ileana Pescariu revelatia ca nu-si prezentase invitatul.

Tot e bine ca si-a amintit chiar si dupa 15 minute. Ar fi fost mult mai tragic daca-si amintea peste vreo cinci editii ca nu si-a prezentat partenerii de dialog de la ultimele patru. Sau - mai stii? - poate ar fi fost mai bine. Poate ca ideal ar fi sa discute cu tot felul de oameni, un sezon intreg, si sa dedice ultimele trei editii dinaintea iesirii din grila prezentarii retroactive a tuturor.

Pe PRO Cinema se difuzeaza in dementa reluari. Teo, Oana Zavoranu, Andi Moisescu… Toti sint acolo, mai tineri cu citiva ani. Mai nou, l-am revazut chiar si pe Florin Calinescu.

Prezenta nu mai stiu ce emisiune de-a lui foarte veche, in care, printre alte subiecte, au venit si niste manelisti sa cinte. Chiar asa, pe ce criterii or fi selectate spre redifuzare aceste emisiuni? Or fi cautate in arhiva PRO TV dupa diverse nume de vedete? Sau dupa cuvintul „manele", in ideea ca nu conteaza cine prezinta atita timp cit telespectatorului i se ofera antren si voie buna?