Producatorul de apa minerala Apemin Tusnad a intrat pe piata bauturilor racoritoare prin importarea si distribuirea in Romania a juice-urilor, a nectarurilor si a ice tea-urilor producatorului bulgar Florina, informeaza un comunicat al companiei. "Ne
Producatorul de apa minerala Apemin Tusnad a intrat pe piata bauturilor racoritoare prin importarea si distribuirea in Romania a juice-urilor, a nectarurilor si a ice tea-urilor producatorului bulgar Florina, informeaza un comunicat al companiei. "Negocierile cu producatorul bulgar au inceput inca din toamna anului 2006, intrarea pe segmentul bauturilor racoritoare fiind o urmare fireasca a dezvoltarii companiei si a incercarii de a satisface gusturile consumatorilor romani, care devin din ce in ce mai selectivi. Cresterile de vanzari inregistrate de partenerul nostru bulgar de la an la an, mai ales pe segmentul bauturilor necarbonatate, ne-au determinat sa alegem importul si distributia acestor produse din Bulgaria. Suntem convinsi ca intram astfel pe o piata competitiva, insa calitatea produselor Florina ne va ajuta sa devenim un jucator important si pe acest segment", a declarat Gyarfas Kurko, director general Apemin Tusnad. Florina este unul dintre cei mai importanti producatori de bauturi racoritoare de pe piata din Bulgaria, detinand o cota de 11,5%, conform datelor companiei MEMBR. Compania bulgara detine propria fabrica pentru productia bauturilor racoritoare din 1997. Programul de investitii a fost continuat in 2001 prin introducerea unui nou echipament pentru productia de sucuri carbonatate in sticle PET si inaugurarea unei noi instalatii tehnologice pentru procesarea fructelor in piureuri si concentrate. Astfel, tehnologia avansata introdusa pentru omogenizarea si pasteurizarea fructelor elimina complet necesitatea adaugarii de conservanti si garanteaza valabilitatea indelungata a produsului final. Campania de promovare a produselor pe piata romaneasca va incepe in cursul acestei luni si va cuprinde in principal reclame in publicatii destinate segmentului retail.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.