Finul unuia dintre cei mai importanti martori din dosarul “Camatarilor”, Silviu Dudita zis “Fluturica”, a fost batut zdravan de fiul lui Ion Balint.

Unul dintre finii lui Silviu Dudita, zis Fluturica, alaturi de al
Finul unuia dintre cei mai importanti martori din dosarul “Camatarilor”, Silviu Dudita zis “Fluturica”, a fost batut zdravan de fiul lui Ion Balint.

Unul dintre finii lui Silviu Dudita, zis Fluturica, alaturi de alti doi insi, a fost batut de gasca fiului lui Nutu Camataru. Evenimentul a avut loc in apropierea unui restaurant din zona Pietei Pucheni, cartierul Ferentari. Doua dintre cele trei victime au depus plangere penala pentru loviri, dar au refuzat sa mearga la INML.

Trei masini cu batausi
In noaptea de 5 spre 6 septembrie 2007, Daniel Stoian, Ionel Bara si Marian Stefan se aflau in zona Pietei Pucheni din cartierul Ferentari la un restaurant cu terasa. Se facuse deja ora 01:00 si inca nu aveau de gand sa plece spre casele lor. In fata restaurantului au aparut trei masini din care au coboarat mai multi indivizi si, fara sa stea prea mult pe ganduri, au tabarat pe cei trei. Dupa ce i-au batut, indivizii au disparut. La scurt timp dupa eveniment, la fata locului au ajuns politistii Sectiei 19. Finul lui Silviu Dudita zis “Fluturica”, Marian Stefan, le-a spus politistilor c a vinovati de scandal sunt oamenii lui Nutu Camataru, condusi de catre chiar unul dintre fiii temutului lider al lumii interlope bucurestene. Acestia sunt cunoscuti dupa poreclele “Culaie”, “Bobic” si “Nutulica”, iar victimele sustin ca nu cunosc motivul rafuielii, intrucat “nu au afaceri impreuna”.

I-a fost frica sa faca plangere
Oamenii legii au demarat cercetarile si au stabilit ca “Nutulica” este Ion Balint, in varsta de 17 ani, fiul lui Ion Balint zis si Nutu Camataru, “Bobic” este Costel Zaharia, iar “Culaie” este Niculaie Dobre, in varsta de 33 de ani, acestia doi cunoscuti ca membri ai clanului Camataru. Din declaratiile martorilor a reiesit ca cei trei i-au agresat fizic fara ca intre cele doua tabere sa aiba loc vreun schimb de replici. “Pur si simplu au tabarat pe ei”, a spus unul dintre martori. Desi numarul celor agresati este de trei, doar doi dintre ei au avut curajul sa depuna plangere la Politie. Initial cei doi nu au vrut sa mearga la INML pentru ca medicii legisti sa constate numarul de zile de ingrijiri medicale, cat si modul de producere al leziunilor. Audiat ulterior, mai precis luni, Marian Stefan a declarat politistilor ca se va prezenta la IML.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.