Locuitorii Capitalei vor putea urmari online sedintele Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) iar membrii sai vor vota electronic, dupa ce sala va fi restaurata si modernizata. Un proiect de hotarare in acest sens a fost intocmit de pri
Locuitorii Capitalei vor putea urmari online sedintele Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) iar membrii sai vor vota electronic, dupa ce sala va fi restaurata si modernizata. Un proiect de hotarare in acest sens a fost intocmit de primarul general Adriean Videanu. Edilul capitalei s-a lovit, totusi, de refuzul consilierilor, in sedinta de saptamana trecuta, in ciuda faptului ca a sustinut necesitatea aprobarii proiectului motivand ca este un obiectiv important pentru o institutie publica care inseamna "un al doilea parlament in Romania". El le-a spus consilierilor ca este nevoie de vot electronic pentru ca municipalitatea sa voteze in deplina transparenta. "Se va introduce un sistem online de transmitere a sedintelor CGMB pe Internet", a declarat Videanu, subliniind ca de acest proiect vor beneficia viitorii consilieri municipali. (Magda SEVERIN)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.