Desi Romania dispune de o situatie economica mai buna decat a altor state din regiune, este important ca aceasta sa urmareasc, in continuare, deficitele si inflatia, a declarat Zsolt Laszlo Becsey, membru al Comisiei pentru afaceri economice si monet
Desi Romania dispune de o situatie economica mai buna decat a altor state din regiune, este important ca aceasta sa urmareasc, in continuare, deficitele si inflatia, a declarat Zsolt Laszlo Becsey, membru al Comisiei pentru afaceri economice si monetare din Parlamentul European."Aderarea la zona euro trebuie facuta, si este foarte important sa nu pierdeti trenul, sa nu creasca inflatia si deficitele, si sa amanati procesul. Romania are o pozitie mai buna decat tarile din grupul Visegrad (Ungaria, Polonia, Cehia si Slovacia) si este important sa nu lasati situatia sa iasa de sub control", a afirmat Becsey. Totodata, acesta a mentionat ca, din punct de vedere politic, ar fi un lucru negativ daca dupa aderare Romania inregistreaza un deficit excesiv.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.