Liderul TSD Nicolae Banicioiu a declarat, ieri,  ca organizatia de tineret a PSD va demara un concurs pentru desmnarea tanarului care va reprezenta TSD pe lista de candidati ai partidului pentru alegerile europarlamentare din 25 noiembrie. 
Liderul TSD Nicolae Banicioiu a declarat, ieri, ca organizatia de tineret a PSD va demara un concurs pentru desmnarea tanarului care va reprezenta TSD pe lista de candidati ai partidului pentru alegerile europarlamentare din 25 noiembrie. Astfel, fiecare organizatie judeteana a TSD va desemna cate un candidat care va intra in cursa pentru ocuparea locului atribuit organizatiei de tineret. Maine va avea loc prima examinare, in cadrul careia, candidatii vor prezenta propriul proiect politic, intr-o limba de circulatie internationala, preferabil engleza. In urma mai multor examinari, vor fi desemnati patru finalisti, ultima faza a concursului urmand sa aiba loc pana la sfarsitul saptamanii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.