Patronul gruparii McLaren-Mercedes, Ron Dennis, a apreciat, conform AFP, ca „nu este un lucru bun sa faca apel” la sanctiunea impusa echipei sale. Dupa cum se stie, McLaren a fost sanctionata de Federatia Internationala de Automobilism (
Patronul gruparii McLaren-Mercedes, Ron Dennis, a apreciat, conform AFP, ca „nu este un lucru bun sa faca apel” la sanctiunea impusa echipei sale. Dupa cum se stie, McLaren a fost sanctionata de Federatia Internationala de Automobilism (FIA) cu retragerea celor 166 de puncte acumulate in Campionatul Mondial de Formula 1 si cu o amenda de 100 de milioane de dolari pentru spionaj industrial.

Concret, cand a fost intrebat daca echipa sa va face apel, Ron Dennis a raspuns: „Introducerea unui apel inseamna sa sesizam mai intai Curtea de Apel a FIA, apoi sa ajungem in fata unui tribunal civil si asta ar putea dura un an sau doi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.