Daniel Niculae, jucatorul trimis initial inapoi la Rapid, a inscris al doilea gol al formatiei franceze in meciul cistigat cu 2-0 in fata lui OGC Nice.

Dupa ce a refuzat sa revina in Giulesti, atacantul lui Auxerre, Daniel Niculae, are
Daniel Niculae, jucatorul trimis initial inapoi la Rapid, a inscris al doilea gol al formatiei franceze in meciul cistigat cu 2-0 in fata lui OGC Nice.

Dupa ce a refuzat sa revina in Giulesti, atacantul lui Auxerre, Daniel Niculae, are parte de zile mai bune la formatia din Hexagon. Fostul virf rapidist a marcat un gol in victoria lui Auxerre, 2-0 contra lui OGC Nice, cu toate ca a jucat mai putin de zece minute. Nico a intrat pe teren in minutul 85 si a inscris in cel de-al doilea minut de prelungire. Pentru gruparea franceza nu a jucat nici un minut fundasul Gabi Tamas, internationalul roman fiind accidentat. Selectionerul Victor Piturca are din nou probleme cu George Ogararu. Fundasul lui Ajax Amsterdam si-a revenit dupa o accidentare la tendonul piciorului sting si a evoluat o repriza pentru Ajax contra gruparii Heracles, partida incheiata cu victoria formatiei din Amsterdam, scor 1-0. In Ucraina, Sahtior continua sa fie lider detasat, formatia antrenata de Lucescu invingind cu 2-1 pe Cernomoret Odessa. Internationalul Razvan Rat nu a fost folosit de Lucescu senior decit in ultimele zece minute. Un alt international, Florentin Petre, a evoluat in primele 60 de minute ale partidei cistigate de TSKA Sofia, 1-0 pe terenul gruparii Pirin Blagoevgrad. In Rusia, George Florescu a inscris doua goluri pentru echipa din esalonul secund, Torpedo Moscova, gruparea romanului invingind cu 3-1 pe TKA Rostov.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.