Lumea automobilismului este zguduita de o noua tragedie. Unul dintre cei mai iubiti piloti de raliuri, Colin McRae (foto), un om care a infruntat de nenumarate ori moartea la bordul bolizilor pe care i-a condus, si-a pierdut viata intr-un accident a
Lumea automobilismului este zguduita de o noua tragedie. Unul dintre cei mai iubiti piloti de raliuri, Colin McRae (foto), un om care a infruntat de nenumarate ori moartea la bordul bolizilor pe care i-a condus, si-a pierdut viata intr-un accident aviatic. Politia engleza a anuntat ca este posibil ca fostul campion mondial la raliuri, britanicul Colin McRae, sa-si fi pierdut viata, impreuna cu alte patru persoane, in urma prabusirii unui elicopter in Scotia, in apropiere de domiciliul sau. Rezervele sunt pastrate deoarece nici una dintre victime nu a putut fi identificata dupa primele cercetari. Jean-Eric Freudiger, agentul lui Colin, a confirmat ca a vorbit cu fratele lui McRae si ca acesta sustine ca fostul campion mondial de raliuri pilota aparatul proprietate personala in momentul accidentului. Ironia sortii, elicopterul s-a prabusit la doar jumatate de mila distanta de resedinta sa, un castel medieval din secolul al XVI-lea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.