Regimul Basescu este o parodie damboviteana a regimului Putin, actualul sef al statului fiind controlat de serviciile secrete, care doresc sa dirijeze economic si politic Romania, sustine fostul presedinte Emil Constantinescu. Intr-un interviu amplu
Regimul Basescu este o parodie damboviteana a regimului Putin, actualul sef al statului fiind controlat de serviciile secrete, care doresc sa dirijeze economic si politic Romania, sustine fostul presedinte Emil Constantinescu. Intr-un interviu amplu, Constantinescu face o paralela intre Basescu si Putin, folosind o multitudine de exemple, printre care: relatia proasta cu presa, dorinta de control al serviciilor secrete si pana la urma al tuturor institutiilor statului, raportarea la adversari, pana si detalii biografice care corespund. Fostul sef de stat atrage atentia ca cei doi presedinti apartin chiar si aceleiasi generatii (Basescu - 1951, Putin - 1952) si ambii au pregatire militara. Asadar, printr-o argumentatie bogata intelegem ca exista similitudini izbitoare intre cei doi sefi de stat. Dar totusi ce incearca Emil Constantinescu sa ne spuna de fapt?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.