PE SARMA. Catei pusi la uscat!

Ne enerveaza ca, desi liberalii l-au lasat fara slujba, Ionel Mantog tine virgin propriul blog!Ne enerveaza foarte tare ca Gheorghe Hagi a demisionat de la Steaua. N-ar fi trebuit sa se lase intimidat de amen
PE SARMA. Catei pusi la uscat!

Ne enerveaza ca, desi liberalii l-au lasat fara slujba, Ionel Mantog tine virgin propriul blog!Ne enerveaza foarte tare ca Gheorghe Hagi a demisionat de la Steaua. N-ar fi trebuit sa se lase intimidat de amenintarile lui Gigi! Ii propunem latifundiarului sa lase orgoliile deoparte si sa-i aduca inapoi pe MM si pe Olaroiu. Dupa care sa se supere pe ei si sa-l antameze iarasi pe Hagi. Si tot asa! Ca doar e oastea lui, nu?E de-a dreptul enervanta seria asta a blocurilor care explodeaza aproape in fiecare zi! Ce se-ntampla, doctore?Ne enerveaza lupta asta surda pe locuri de parcare in Bucuresti. La bloc nu gasesti unde sa-ti lasi masina, fiindca abia te-ai mutat, la serviciu n-ai unde, pentru ca doar sefii "are" locuri rezervate, iar prin oras se dau amenzi babane. Ce-i de facut? Sa ne vindem autoturismele si sa mergem cu bicicleta! Dar nu prea ai pistea€¦Sunt foarte enervante schimbarile astea bruste de temperatura!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.