ROMANIA? CAH! Uwe Boll, regizorul peliculei "BloodRayne", turnat la Buftea, a facut declaratii cel putin sur­prin­za­toare legate de filmarile in Ro­ma­nia. Intr-un interviu acordatÂ
ROMANIA? CAH! Uwe Boll, regizorul peliculei "BloodRayne", turnat la Buftea, a facut declaratii cel putin sur­prin­za­toare legate de filmarile in Ro­ma­nia. Intr-un interviu acordat  celor de la www.chud.com, el a de­cla­rat ca "in Romania am intam­pi­nat probleme pe care nu le-am putut rezolva. Michael Madsen a fost tot timpul beat, astfel incat nu era in stare sa tina sabia in mana. Deci, am avut nevoie de un cascador care sa-l dubleze. Iar cascadorii din Romania nu erau prea grozavi. In Romania nu poti avea o echipa perfecta, detaliu care se vede in unele scene nereusite. A fost unul din motivele pentru care urmatorul mare film epic,«In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale», a fost turnat in Canada".    ZAMFIR, LA TURCI. Orchestra Simfonica de Stat  Izmir il va acompania pe naistul Gheorghe Zamfir in cel de-al doilea concert pe care il va sustine in noua stagiune. Directorul orchestrei din Turcia, Kenan Gökkaya, a anuntat ca in urmatoarele 34 de saptamani vor avea loc 60 de reprezentatii, plus 10 concerte "educationale". Numerosi dirijori si solisti vor fi invitatii turcilor, printre ei aflandu-se si romanul Gheorghe Zamfir. Acesta va fi solist-invitat special la 10 octombrie, intr-un spectacol ce face parte din manifestarile prilejuite de Saptamana Cultu­rala Turco-Romana de la Izmir.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.