“DNA va demara actiuni impotriva unor membri ai Guvernului in urmatoarele doua saptamani. Cresterea pensiilor a adus procente in plus adversarilor presedintelui, iar Traian Basescu tine neaparat ca acestia sa fie priviti ca si corupti inaintea
“DNA va demara actiuni impotriva unor membri ai Guvernului in urmatoarele doua saptamani. Cresterea pensiilor a adus procente in plus adversarilor presedintelui, iar Traian Basescu tine neaparat ca acestia sa fie priviti ca si corupti inaintea campaniei pentru europarlamentare”, se arata intr-un comunicat remis ieri presei de PC. Conservatorii apreciaza demersurile DNA ca fiind “interventii ale pretorienilor prezidentiali in jocul politic cu scopul intimidarii adversarilor politici ai lui Traian Basescu si ai Partidului Democrat”. “Obiectivul DNA nu este de a rezolva cazurile de coruptie, ci de a deschide cat mai multe piste pentru a arata ca lucreaza si a intretine un climat de suspiciune prin stigmatizarea tuturor, lasand curat numai Partidul Democrat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.