Biletele la concertul Pet Shop Boys, ce va avea loc pe 19 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, vor fi puse in vanzare miercuri. Preturile sunt cuprinse intre 100 si 500 de lei, in functie de locul ocupat in sala, se arata pe site-ul Bilete.ro<
Biletele la concertul Pet Shop Boys, ce va avea loc pe 19 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, vor fi puse in vanzare miercuri. Preturile sunt cuprinse intre 100 si 500 de lei, in functie de locul ocupat in sala, se arata pe site-ul Bilete.ro


Concertul pe care Pet Shop Boys il va sustine la Bucuresti face parte din turneul international de promovare a albumului "Fundamental", considerat de critici ca fiind cel mai bun album de studio din intreaga cariera a trupei.

Primul extras pe single de pe acest album, "Ia€™m With Stupid", este inspirat de relatia dintre Tony Blair - George Bush. Odata cu lansarea acestui album, Philip Hoare si Chris Heath au publicat si "Pet Shop Boys Catalogue", o istorie ilustrata a trupei.

Pet Shop Boys, trupa britanica de synthpop, formata din Neil Tennant, vocalist principal, clape si, ocazional, chitara, si Chris Lowe la clape, ocazional, voce.

Longevitatea carierei celor doi Pet Shop Boys este in general atribuita abilitatii lor de a crea piese pop/dance foarte melodice. Ei reprezinta unul dintre cele mai de succes duete de pe scena pop, in special in Europa. Din 1986, acestia au lansat 39 de single-uri care au ajuns in topul britanic, incluzand hiturile "West End Girls", "It&#39;s a Sin", "Always on My Mind" si "Heart". Formatia s-a bucurat de un mare succes si in SUA, la jumatatea anilor &#39;80.

Ultimul album de studio al trupei, "Fundamental", a fost lansat sub labelul Parlophone, pe 22 mai 2006. Albumul a urcat pe locul 5 in UK Albums Chart, precum si in restul Europei. In decembrie 2006, duo-ul a fost nominalizat la doua premii Grammy pentru cea mai buna inregistrare dance ("I&#39;m With Stupid") si pentru cel mai bun album electronic/dance ("Fundamental").

Biletele vor putea fi cumparare de la casa de bilete a Salii Palatului, Magazinul Muzica, reteaua Carrefour, Teatrul National Bucuresti, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, statiile de metro Unirii 1 si 2 si online de pewww.bilete.ro,www.blt.rosiwww.biletedelatati.ro. Pret: 100, 150, 200, 250, 300 si 500 de lei.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.