Catalin Maruta impreuna cu iubita sa, Andra, au avut parte de o vacanta revigoranta in Insula Rhodos, unde cei doi isi doreau de mult sa ajunga. Au profitat de ocazie si s-au plimbat calare pe magarusi, experienta care i-a amuzat foarte tare si a fo
Catalin Maruta impreuna cu iubita sa, Andra, au avut parte de o vacanta revigoranta in Insula Rhodos, unde cei doi isi doreau de mult sa ajunga. Au profitat de ocazie si s-au plimbat calare pe magarusi, experienta care i-a amuzat foarte tare si a fost una dintre cele mai trasnite aventuri din viata lor. Pentru a ajunge in Lindos, o asezare specific greceasca, cantareata si protevistul trebuiau sa urce in jur de trei sute de trepte, dar localnicii le-au oferit o alternativa: magarusii. Obositi dupa o vara in care au muncit pe rupte, cei doi au acceptat mai mult decat bucurosi excursia calare. „Decat sa mergem pe jos un drum asa de lung, a trebuit sa acceptam magarusii. A fost o experienta foarte amuzanta“, spune Andra. Cei doi indragostiti au stat o saptamana pe taram elen si si-au incarcat bateriile pentru tot restul anului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.