Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, se declara neincrezator in reusita actualului Guvern in ceea ce priveste atragerea de fonduri din partea Uniunii Europene, la ora actuala inregistrandu-se o “absorbtie zero” a banilor ce revin tarii noas
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, se declara neincrezator in reusita actualului Guvern in ceea ce priveste atragerea de fonduri din partea Uniunii Europene, la ora actuala inregistrandu-se o “absorbtie zero” a banilor ce revin tarii noastre. “Pentru a beneficia, insa, de aceste fonduri, comunitatile locale trebuie sa realizeze proiecte competitive. Din pacate, actuala guvernare si-a dovedit incapacitatea de a atrage fonduri din partea Uniunii Europene. Desi Romania contribuie la bugetul UE, in tara nu intra inca fonduri comunitare pentru dezvoltarea rurala ca urmare a incapacitatii institutionale a Guvernului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.